поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

ВЪЗДУШЕН Ф-Р HIFLO HFA

ВЪЗДУШЕН Ф-Р HFA6102

Артикул №:

13-100293

16.50 лв.

APRILIA
650 Pegaso   1997-1999
650 Pegaso Cube  2000
650 Pegaso i.e.  2001-2004
650 Pegaso i.e. Tuscany Tibet Raid  2004
OEM: 8102715

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
APRILIA 650 PEGASO 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004

Сходни продукти

Артикул №:

13-100301


15.60 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100495


8.10 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100235


27.20 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100491


19.90 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100035


19.40 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100024


50.60 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100057


19.00 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100049


36.90 лв.
виж повече