поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

СПИРАЧЕН ДИСК SIFAM/NG

СПИРАЧЕН ДИСК 1008

Артикул №:

48-100146

179.00 лв.

СПИРАЧЕН ДИСК SIFAM
Ø 300mm Ø Hub: 105mm  M 8.5mm Bolt: 6 Ø T: 8.5.5 Ø Axe: 120
APRILIA

PEGASO 650 650 1991 - 2000 
PEGASO 650 IE 650 2001 - 2004 
PEGASO 660 TRAIL 660 2006 - 2008
 

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
APRILIA 650 PEGASO 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008

Сходни продукти

Артикул №:

48-100109


74.90 лв.
виж повече
Артикул №:

48-100142


86.00 лв.
виж повече
Артикул №:

48-100003


149.00 лв.
виж повече
Артикул №:

48-100119


289.00 лв.
виж повече
Артикул №:

48-100088


75.00 лв.
виж повече
Артикул №:

48-100006


98.00 лв.
виж повече
Артикул №:

48-100091


159.00 лв.
виж повече
Артикул №:

48-100121


123.00 лв.
виж повече