поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

СТАРТЕР/БЕНДИКС

РЕМОНТ.К-Т СТАРТЕР VESPA GTS300

Артикул №:

40-100128

16.90 лв.

РЕМОНТЕН КОМПЛЕКТ ЗА СТАРТЕР
REPL. OEM #: 
PIAGGIO 125 X7 2010> 
VESPA GTS 250 2008> 
MP3 250 2010> 
X9 250 2004>
VESPA GTS 300 2008>

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 125 X7 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010
PIAGGIO 250 VESPA 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008
PIAGGIO 300 VESPA 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008
PIAGGIO 250 MP3 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010
PIAGGIO 250 X9 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004

Сходни продукти

Артикул №:

40-100005


112.90 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100013


59.90 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100012


99.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100123


114.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100014


134.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100091


24.50 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100017


542.00 лв.
виж повече