поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

НАКЛАДКИ БАРАБАННИ

НАКЛАДКИ GF.0190

Артикул №:

50-100005

14.50 лв.

БАРАБАННИ НАКЛАДКИ NEWFREN-ITALY
GF.0190
PIAGGIO

BOSS 50 1988 >
BOXER 50
BRAVO 50 1987 >
CIAO MIX 50 1997 >
CIAO 50 1987 >
GRILLO 50 1989 >
SI MIX 50 1997 >
SI 1980-
SUPER BRAVO 50
ITALJET
SHOPPING 50 1990 >
GILERA
CB 1 50
CBA
CBA variatore 50 1986 >
ECO 50
TREND 50 1989 >
 
 

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 50 BRAVO 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1988, 1987
PIAGGIO 50 BOXER
PIAGGIO 50 Si 1990, 1989, 1988, 1987, 1986, 1985, 1984
PIAGGIO 50 CIAO 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1988, 1987

Сходни продукти

Артикул №:

50-100054


36.90 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100073


39.90 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100008


36.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100071


29.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100011


29.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100037


96.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100025


44.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100068


59.00 лв.
виж повече