поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

НАКЛАДКИ БАРАБАННИ

НАКЛАДКИ GF.0152

Артикул №:

50-100003

15.90 лв.

БАРАБАННИ НАКЛАДКИ NEWFREN-ITALY
GF.0152
GILERA

TREND 50 1989 >
ITALJET
SHOPPING 50 1990 >
PIAGGIO
BRAVO
CIAO 50 1987 >
GRILLO  50 1989 >
SI variatore  50 1980 >
SUPERBRAVO 3 Marce 50 1987 >
VESPINO 50 1980 >
RIZZATO
ATALA CALIFFONE 50
 

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 50 VESPINO
PIAGGIO 50 BRAVO
PIAGGIO 50 Si
PIAGGIO 50 CIAO

Сходни продукти

Артикул №:

50-100027


39.00 лв.
виж повече
Артикул №:

GF.1314


54.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100041


36.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100025


44.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100002


15.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100058


43.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100036


21.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100015


19.00 лв.
виж повече