поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

Г-РИ КАРТЕР/КАПАК

ГАРНИТУРА КАРТЕР СЪЕД-Л BMW F650

Артикул №:

04-100132

44.00 лв.

ГАРНИТУРА КАРТЕР/КАПАК СЪЕДИНИТЕЛ
APRILIA

MOTO 6.5 650 1995- 1999
PEGASO 650 1992-2000
PEGASO 650 I.E. 650 2001-2004
PEGASO 650/ I.E Garda 1998-2004
BMW
F 650 1993-1998
CAN AM (BRP)
DS 650 2X4  2000-2004
REPL. APRILIA OEM: 230581
REPL. BMW OEM: 11142343039


 

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
BOMBARDIER 650 DS 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005
BMW 650 F 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998
APRILIA 650 PEGASO 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004
APRILIA 650 MOTO 6.5 1995, 1996, 1997, 1998, 1999