поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

ГАРНИТУРА ГЛАВА

ГАРНИТУРА ГЛАВА BEVERLY 300/X9 300

Артикул №:

80-700001

32.00 лв.

ГАРНИТУРА ГЛАВА
OEM PIAGGIO # 848168
PIAGGIO
300cc
APRILIA 300cc
VESPA 300cc

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 300 MP3 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010
PIAGGIO 300 BEVERLY 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009
APRILIA 300 ATLANTIC 2012, 2011, 2010
APRILIA 250 SPORT CITY 2012, 2011, 2010
APRILIA 300 SR MAX 2014, 2013, 2012, 2011
DERBI 300 RAMBLA 2011, 2010
GILERA 300 NEXUS 2011, 2010, 2009, 2008
PIAGGIO 300 CARNABY 2010, 2009
PIAGGIO 300 X7 2009

Сходни продукти