поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 offce@1moto.eu

ВЪЗДУШЕН Ф-Р HIFLO HFF

ВЪЗДУШЕН Ф-Р HFF2021

Артикул №:

13-100338

22.90 лв.

KAWASAKI
KDX200 E1-E6, H1-H11, H6F  1989-2006
KDX220 A4-A11  1997-2004

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
KAWASAKI 200 KDX 1989,1990,1991,1992,1993,1994,1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006
KAWASAKI 220 KDX 1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004

Сходни продукти

Артикул №:

13-100037


28.90 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100372


22.90 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100341


23.90 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100339


10.90 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100342


20.90 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100334


22.90 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100317


22.90 лв.
виж повече
Артикул №:

13-100369


22.90 лв.
виж повече