поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

СТАРТЕР/БЕНДИКС

СТАРТЕР PEGASO650/F650/F700

Артикул №:

40-100114

189.00 лв.

СТАРТЕР КОМПЛЕКТ
ARROWHEAD SND0478
APRILIA

MOTO 650 1995-1999
PEGASO 650 1992-2005
BOMBARDIER/CAN AM
DS650 2000-2006
BMW
F650 1993-2000
F650CS 1999-2014
F650ST 1997-1999,
F700GS 2012-2015
F800GS 2006-2015
F800GT 2011-2015
F800R 2006-2015
F800S 2005-2010
F800ST 2005-2012

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
APRILIA 650 Moto 6.5 1999, 1998, 1997, 1996, 1995
APRILIA 650 PEGASO 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992
BMW 650 F 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993
BMW 700 F GS 2015, 2014, 2013, 2012
BMW 650 F ST STRADA 1999, 1998, 1997
BMW 800 F GS 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006
BMW 800 F ST STRADA 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005
BMW 700 F 2015, 2014, 2013, 2012
BMW 800 F 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005
BOMBARDIER 650 DS 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000

Сходни продукти

Артикул №:

40-100100


18.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100001


95.90 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100093


69.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100108


269.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100120


17.90 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100095


68.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100117


61.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100092


70.90 лв.
виж повече