поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

СТАРТЕР/БЕНДИКС

СТАРТЕР KTM SX-F505/XC-F450/SMR450

Артикул №:

40-100126

269.90 лв.

СТАРТЕР КОМПЛЕКТ
ARROWHEAD SMU0506
KTM

SM-R450 2008
SM-R450 2012
XC-F450 2008-2012
SX-F505 2007-2008
XC-F505 2008-2009 ATV
SX450 2010 ATV
SX505 2010 ATV

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
KTM 450 SMR 2012, 2008
KTM 450 XC-F 2012, 2011, 2010, 2009, 2008
KTM 505 SX-F 2008, 2007
KTM 505 XC-F 2009, 2008

Сходни продукти

Артикул №:

40-100121


59.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100097


189.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100092


70.90 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100115


39.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100093


69.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100125


399.90 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100094


66.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100006


70.90 лв.
виж повече