поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

СТАРТЕР/БЕНДИКС

РЕМОНТ.К-Т СТАРТЕР SMU1313

Артикул №:

40-100112

29.00 лв.

РЕМОНТЕН КОПЛЕКТ ЗА СТАРТЕР
AROWHEAD SMU1313
HONDA

TRX450ER 2WD 2007 - 2009
VTR250 1999 - 2008
SUZUKI
DR-Z250 2001 - 2007
DR-Z400E 2000 - 2009
DR-Z400SM 2005 - 2009
GSX-R600 600 2006 - 2009
GSX-R750 750 2006 - 2008
LT-A400F EIGER 4WD  2002 - 2008
LT-A500XP KINGQUAD 4WD  2009
LT-F400 EIGER 2WD 2002 - 2007
LTF400F EIGER 4WD 2002 - 2007
LT-Z400 QUADSPORT 2003 - 2009

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
HONDA 450 TRX R 2009, 2008, 2007
HONDA 250 VTR 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999
SUZUKI 250 DR-Z 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001
SUZUKI 400 DR-Z 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000
SUZUKI 600 GSX-R 2009, 2008, 2007, 2006
SUZUKI 750 GSX-R 2008, 2007, 2006
SUZUKI 400 LT-A 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002
SUZUKI 500 LT-A 2009
SUZUKI 400 LT-F 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002
SUZUKI 400 LT-Z 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003

Сходни продукти

Артикул №:

40-100092


70.90 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100102


269.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100017


99.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100124


219.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100100


18.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100091


24.50 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100118


329.00 лв.
виж повече
Артикул №:

40-100012


99.00 лв.
виж повече