поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

РЕЛЕ ЗАПАЛ./СТАРТЕР

РЕЛЕ СТАРТЕР AGILITY 50

Артикул №:

22-100022

11.90 лв.

РЕЛЕ ЗАПАЛВАНЕ-СТАРТЕР
REPL. KYMCO OEM # 38500-KDK-9000
50A 12V
KYMCO
Kymco Agility 50
Kymco Agility RS 50
Kymco Agility City 50
Kymco Vitality 50 4T
Kymco Super 8 50 4T
Kymco People S 50 4T
Kymco New Dink 50
Kymco Sento 50
Kymco Like 50 4T


Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
KYMCO 50 LIKE 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
KYMCO 50 VITALITY 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
KYMCO 50 SENTO 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
KYMCO 50 PEOPLE 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
KYMCO 50 AGILITY 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
KYMCO 50 SUPER 8 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

Сходни продукти

Артикул №:

22-100076


25.20 лв.
виж повече
Артикул №:

22-100024


17.80 лв.
виж повече
Артикул №:

22-100099


10.90 лв.
виж повече
Артикул №:

22-100100


25.90 лв.
виж повече
Артикул №:

22-100052


15.90 лв.
виж повече
Артикул №:

22-100051


19.90 лв.
виж повече
Артикул №:

22-100070


42.00 лв.
виж повече