поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

НАКЛАДКИ БАРАБАННИ

НАКЛАДКИ GF.0190

Артикул №:

50-100005

14.50 лв.

БАРАБАННИ НАКЛАДКИ NEWFREN-ITALY
GF.0190
PIAGGIO

BOSS 50 1988 >
BOXER 50
BRAVO 50 1987 >
CIAO MIX 50 1997 >
CIAO 50 1987 >
GRILLO 50 1989 >
SI MIX 50 1997 >
SI 1980-
SUPER BRAVO 50
ITALJET
SHOPPING 50 1990 >
GILERA
CB 1 50
CBA
CBA variatore 50 1986 >
ECO 50
TREND 50 1989 >
 
 

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 50 BRAVO 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1988, 1987
PIAGGIO 50 BOXER
PIAGGIO 50 Si 1990, 1989, 1988, 1987, 1986, 1985, 1984
PIAGGIO 50 CIAO 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1994, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1988, 1987

Сходни продукти

Артикул №:

50-100014


16.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100045


36.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100042


29.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100051


49.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100016


35.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100046


58.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100026


53.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100074


33.90 лв.
виж повече