поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

НАКЛАДКИ БАРАБАННИ

НАКЛАДКИ GF.0152

Артикул №:

50-100003

15.90 лв.

БАРАБАННИ НАКЛАДКИ NEWFREN-ITALY
GF.0152
GILERA

TREND 50 1989 >
ITALJET
SHOPPING 50 1990 >
PIAGGIO
BRAVO
CIAO 50 1987 >
GRILLO  50 1989 >
SI variatore  50 1980 >
SUPERBRAVO 3 Marce 50 1987 >
VESPINO 50 1980 >
RIZZATO
ATALA CALIFFONE 50
 

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 50 VESPINO
PIAGGIO 50 BRAVO
PIAGGIO 50 Si
PIAGGIO 50 CIAO

Сходни продукти

Артикул №:

50-100057


35.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100035


22.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100071


29.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100017


17.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100015


19.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100028


32.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100070


31.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100069


58.00 лв.
виж повече