поръчки до 15.00ч. се изпращат на същия ден
0889590462 office@1moto.eu

НАКЛАДКИ БАРАБАННИ

НАКЛАДКИ GF.0151

Артикул №:

50-100002

15.00 лв.

БАРАБАННИ НАКЛАДКИ NEWFREN-ITALY
GF.0151
BENELLI

BOBO 50 1978 >
EXPORT 3 V 50 1979 >
G 2 50 1979 >
MOTORELLA 50 1979 >
PIAGGIO
BOXER
BRAVO
CIAO
FREE 50 1993 - 1995
SI (massette avviamento ) 50
SI (massette frizione ) 50
SUPER BRAVO 50 1985 >
VESPINO 50 > 1979
RIZZATO
ATALA UNO 50
TOMOS
K 83
M 83

Подходящо за

Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 50 CIAO
PIAGGIO 50 FREE 1993, 1994, 1995
PIAGGIO 50 BOXER
PIAGGIO 50 BRAVO
PIAGGIO 50 VESPINO

Сходни продукти

Артикул №:

50-100038


79.90 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100069


58.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100033


73.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100021


29.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100025


44.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100059


48.90 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100006


59.00 лв.
виж повече
Артикул №:

50-100044


83.00 лв.
виж повече